Informații zi de zi

Dan Negru, prima reactie dupa accidentul in care o fetita si-a pierdut viata: „Politia e in corzi. Accidentează copii, protejează interlopi”

Dan Negru a postat pe retelele de socializare un mesaj in care critica vehement Politia Romana. Iata mesajul integral postat de prezentatorul TV.

Politia e in corzi.
Accidentează copii, protejează interlopi.
Totuși, nu-i judecați !
Cel mai urmărit program tv in Italia timp de 11 ani a fost „La Piovra” ( Caracatița) cu polițistul Corrado Cattani erou.
Polizia di Stato din Italia a finanțat o parte din serial. Cattani a fost un model pentru mulți polițiști italieni.
Toate țările au filme sau seriale in care polițiștii sunt eroi. De la CSI la Criminal Minds, de la Bruce Willis la Miami Vice.
La noi modelele de polițiști au fost Garcea și Robi din Las Fierbinți. Personaje excelente, actori admirabili.
Dar n-am vazut niciun model-erou de politist ! Gluma si batjocura au însoțit mereu uniforma lor.
Cine ar vrea să fie Robi sau Garcea ? Astea sunt modelele noastre de polițiști!
Si francezii l-au avut pe jandarmul Louis De Funes dar si pe politistul Alain Delon. La noi modelul e hăhăiala…
O țară tristă, plină de humor.

Apar noi detalii in cazul celor doi copii loviti de o masina de Politie, in Bucuresti. O femeie povesteste ca a vazut cum politistul a verificat starea uneia dintre fete impingand cu piciorul trupul acesteia.

Reprezentantii ONG-ului „Luptam pentru Romania” au postat pe pagina de Facebook a organizatiei un mesaj in care sustin ca politistul aflat la volanul masinii nu se afla in misiune.

„Conform martorilor, politistul care era singur in masina a fost luat de la locul accidentului de catre o masina tip SUV, nicidecum cu autospeciala Politiei. Ba mai mult, masina condusa de politistul criminal NU ERA IN MISIUNE, neavand semnalele acustice sau luminoase in functiune, acestea fiind pornite abia dupa accident. Viteza autospecialei condusa de criminal era atat de mare, incat masina s-a oprit la peste 50 de metri de locul impactului”, au scris reprezentantii ONG-ului pe reteaua de socializare.