Informații zi de zi

Accident cumplit în Braşov. Patru persoane au murit pe loc

Un accident cumplit a avut loc, vineri dimineaţă, în judeţul Braşov. Patru persoane au murit pe loc, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR.

Accident cumplit în Braşov. Patru persoane au murit pe loc, vineri dimineaţă, după ce o maşină a intrat într-un TIR.

Accident cumplit în Braşov

Accidentul s-a petrecut pe DN 13, la ieșirea din Rotbav spre Maierus. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 echipaj pentru descarcerare, 2 echipaje cu apă și spumă. În urma accidentului, patru persoane au murit. Dintre acestea, două au rămas încarcerate.

“În urma impactului au rezultat 4 victime, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acestora. Traficul se desfășoară alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri aflați la fața locului”, a spus comisarul de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit presei locale.

Accident între un TIR și o cisternă. O persoană a rămas încarcerată
Citeşte şi Scandal în stradă, după un accident în Pitești. Şoferiţă bătută de nepotul victimei

Un alt accident grav s-a petrecut vineri dimineaţă, în judeţul Prahova, după ce un TIR s-a ciocnit cu o cisternă. În urma impactului, şoferul cisternei a rămas încarcerat.

Accidrntul s-a petrecut pe DN 1A, în zona localităţii Cheia. În urma impactului dintre cele două maşini de mare tonaj, şoferul autocisternei a suferit un traumatism la picior și este în stare de conștiență.

Cisterna trasnporta benzină şi motorină. Din fericire, nu sunt scurgeri de combustibil şi nu există pericol de explozie.