Informații zi de zi

Adela Popescu, probleme cu Radu Vâlcan. Dezvăluiri surprinzătoare din interior. Toți îi vedeau familia perfectă

Viața Adelei Popescu s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Timpul petrecut cu soțul ei Radu Vâlcan a devenit tot mai scurt din cauza copiilor și chiar vedeta susține că sunt lucruri care o nemulțumesc.

Dacă de la distanță, Adela Popescu pare împlinită pe toate planurile, iată că în interiorul familiei lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Chiar ea a mărturisit că îi e dor de o vacanță doar în compania soțului ei însă, știe că acest lucru nu mai este posibil.

Nici ea, dar nici Radu Vâlcan nu știu cum să se împartă pentru a petrece timp în doi și în același timp să se ocupe și de copii, lucru care o cam nemulțumește pe vedeta PRO TV.

„Ne e tare dor de o vacanță,în doi a spune. E tare complicat acum, nu știm cum sa ne impartim sau cum să-i impărtim. În plus cel mic este înca alăptat și deci trebuie oricum sa plecam cu el. Deja e la vârsta in care nu are stare deloc, nu mai e un bebelus in care sta cuminte acolo”, a mărturisit Adela Popescu.
Ce relație au acum Adela Popescu și Radu Vâlcan

Nu știm în ce măsură este afectată căsnicia celor doi, cert e că Adela Popescu nu poate nici să se despartă de copii, dar nici nu poate sta mai mult timp singură cu Radu Vâlcan pentru că se simte vinovată.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla între cei doi și ce va alege să facă mai departe prezentatoare de la PRO TV.

”Când vine vorba de băieții mari, ei chiar nu se mai pot separa. Sunt atat de legati incat nu mai putem sa-i despărtim acum, nu putem pleca cu unul si fara celalalt. Și oricum nu mai pot. Am sentimentul că inima mea nu e întreagă, mi se pare că sunt nedreapta daca as face asta, nu pot, deci nu pot. (…)”, le-a mai povestit Adela Popescu fanilor săi.