Informații zi de zi

Adelina Pestrițu a MINȚIT că are Covid-19?! O angajată din spital aruncă bomba: „Toate persoanele care sunt suspecte sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare, iar tu…”

Adelina Pestrițu a aflat, luni seara, că este infectată cu noul coronavirus. A fost șocată, pentru că în cursul zilei nu a avut simptome, doar că… A făcut anunțul, apoi, pentru fanii ei.

Una dintre reacțiile pe care fanii le-au avut o va face pe Adelina să chibzuiască mult, după ce a aflat că are COVID-19. ”Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Având în vedere că muncesc într-un spital la curățenie și toate persoanele care sunt suspecte de covid 19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare, și plus că nu au voie să părăsească spitalul… Nu știu cum de pe tine te-a lăsat să părăsești spitalul, fiind pozitivă de covid 19….

Absurd, ciudat… Așteptăm vești, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs, deși eu îți doresc sănătate multă și ție și mai ales familiei, eu nu îmi pot imagina zile fără fetița mea departe… Cred că aș fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viașa, nu avem încotro…însănătoșire grabnică”, i-a scris Adelinei o prietenă virtuală.

Și alte persoane au reacționat la anunțul vedetei, cum că este infectată cu noul coronavirus. ”Păi dacă erai suspectă de Covid trebuia să stai în izolare până la aflarea rezultatului și dacă e cum spui că ai rămas fără gust și miros cum se face că mirosul de vanilie și mirosul de mașină nouă îl simți??!!! Chiar atât de proști să fim să te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!”, ”Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toată ziua dacă știai că ai făcut un test de covid, că ai intrat în contact cu o persoană pozitivă, ba mai mult aveai deja primele simptome.. Sănătate multă îți doresc!”

”Deci tu azi așteptai rezultatul unui test Covid și, totuși, ai ieșit din casă?! Nu știai că poate să îți vină rezultatul pozitiv și că ar trebui să fii responsabilă și să stai în casă până primești răspuns??? Ori minți cu nerușinare, că ai pus toata ziua story-uri vesele, și te-a apucat plânsul la 12 noaptea, ori ești o iresponsabilă (ca să nu zic altfel) care are tupeul să ne dea nouă sfaturi despre purtatul măștii, dar ea se plimbă știind că ar putea fi infectată!!”, au fost alte reacții ale fanilor vedetei.