Informații zi de zi

ALINA SORESCU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-AR FI AFLAT CĂ A DIVORȚAT ÎN SECRET DE ALEX CIUCU

Se întăresc speculațiile potrivit cărora Alina Sorescu și Alex Ciucu nu ar mai forma un cuplu!? Ce detaliu au observat admiratorii cuplului pe rețelele de socializare.

O imagine de pe rețelele de socializare ar da ”apă la moară” speculațiilor potrivit cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu ar mai forma un cuplu. În ultima perioadă mariajul Alinei Sorescu și al lui Alexandru Ciucu a fost pus sub semnul întrebării, mai ales după ce designerul a fost surprins în compania unei femei misterioase. Însă, după acest episod, cei doi au fost surprinși împreună, mai mulți admiratori de-ai cuplului întrebându-se dacă s-au împăcat.

Recent, însă, pe rețelele de socializare, artista a postat o imagine în care apar cele două fetițe ale lor, însă nu și în prezența soțului ei, Alex Ciucu. Alina Sorescu și soțul ei, Alexandru Ciucu, au împreună două fetițe pe nume Elena Carolina, în vârstă de 7 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 5 ani. Cei doi părinți își dedică timpul, în totalitate, creșterii și educării fiicelor.

În cadrul unui interviu pentru Click, Alina Sorescu mărturisea că fiicele sale sunt talentate: ”Da, au și ureche muzicală și simț al ritmului. Carolina, cea mare, a început să vină cu mine la cursuri. Și cred că va veni tare din urmă și Raisa. Oricum, noi cântăm mult prin casă toată ziua. Cred că preocupările artistice îi ajută pe copii să se dezvolte armonios”.

Gestul făcut de Alina Sorescu care a dus cu gândul că nu ar mai forma un cuplu cu Alex Ciucu
Mariajul Alinei Sorescu și al lui Alexandru Ciucu a fost pus sub semnul întrebării, mai ales după ce designerul a fost surprins în compania unei femei misterioase. La momentul respectiv, creatorul de modă a negat toate speculațiile și a mărturisit că el și soția nu au de gând să se separe. Mai mult decât atât, susține faptul că în relația lor nu existe nicio problemă și le place să fie discreți: „Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime”, a declarat el pentru fanatik.ro.

Însă, recent, Alina Sorescu ar fi făcut un gest care a dus cu gândul că ea și Alexandru Ciucu nu ar mai fi împreună, având în vedere speculațiile din ultima perioadă că cei doi ar divorța. Pe rețelele de socializare, Alina Sorescu și-a șters sau chiar arhivat toate fotografiile în care apărea cu Alexandru Ciucu.