Informații zi de zi

Andreea Bălan, despre viața după divorțul de George Burcea: „Este greu să fiu mamă singură”

La începutul lunii martie a anului acesta, artista Andreea Bălan (36 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat.

Recent, actorul a confirmat că formează un cuplu cu vedeta de televiziune Viviana Sposub. Actorul și Viviana fac parte din aceeași echipă în cadrul show-ului TV Ferma.

Andreea Bălan, despre viața după divorțul de George Burcea: „E greu să fii mamă singură”
Invitată în platoul emisiunii Acces Direct alături de fiicele ei și ale actorului, Andreea a vorbit despre viața sa după divorț.

„Suntem foarte bine. Venim de acăsică, ne jucăm, păpăm. Dormim și iar ne jucăm, cam așa. Ella merge la grădiniță, a intrat în grupa mijlocie, Clărița încă nu. O să meargă de la anul. (…)

Mă ajută mama. Mama s-a mutat la mine și este tot timpul. Ea se ocupă să le facă ciorbică, să le facă meniul, să mănânce bine și sănătos.

Apoi o avem pe Flori, prima bonă, de când s-a născut Ella, care vine de la 08:00 la 15:00 și avem apoi o prietenă bună, Eli, care vine de la 15:00 la 19:00, iar de la 19:00 sunt eu cu mama. (…)

Weekendurile împreună, bine înțeles. Astă-vară am încercat [să meargă] la munte, la mare. Am făcut tot felul de activități ca să-și trăiască copilăria din plin.

Viața este imprevizibilă și, din păcate se întâmplă și lucruri grele. Dar lucrurile grele sunt date oamenilor puternici ca să le poată duce. Evident că nu-mi este ușor.

Este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele și de casă și de tot, dar pot. Asta este important, că pot. Sunt și o femeie de carieră. Având atâția ani în spate, totul merge bine”, a declarat Andreea.

Iubește din nou?
La începutul lunii iulie, Andreea era surprinsă în Vama Veche alături de un nou partener, Tiberiu Argint.

Tânărul este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint și managerul de vânzări al „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Întrebată de Mirela dacă este îndrăgostită, artista a continuat: „Am învățat o lecție din tot ceea ce s-a întâmplat, că am greșit în trecut pentru că mi-am expus foarte mult viața personală.

Și pe vloguri și peste tot. Poate ar fi cazul să fiu un pic mai discretă cu partea aceasta. Și pentru mine, dar și pentru fete. După aceea, dacă nu iese bine, îți cam pare rău că ai făcut atâta expunere”.

Întrebată cum le-a explicat fiicelor ei despărțirea, Andreea a adăugat că încă nu a făcut-o. În continuarea aceluiași interviu, artista a dezvăluit că Ella și Clara petrec timp doar o dată pe săptămână cu tatăl lor.

„Mi-aș dori să fie mai des. Mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește. Ella a înțeles că nu mai locuim împreună. Dar Clărița e mititcă.”

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al solistei. Perechea are două fiice, Ella Maya (3 ani) și Clara Maria (1 an).

Fostul cuplu s-a căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Foto: Instagram