Informații zi de zi

Au văzut o fetiță stând zile la rând pe stradă, în același loc, cu o gentuță după ea și o foaie pe care scria doar trei cuvinte! Când s-au apropiat, au izbucnit în lacrimi, uite ce făcea fetița acolo de atâta timp

O fetiță din București a găsit un cățel abandonat, l-a luat acasă, l-a îngrijit și a stat ore întregi cu el pe stradă pentru a-i găsi un cămin. Iar norocul a stat de partea animăluțului.

Fata a scris un anunț și a oprit toți trecătorii să-i întrebe dacă nu își doresc un cățel. Familia ei are deja în grijă 10 patrupezi.

„Tocmai am dus câinele unei domnişoare care, sunt convinsă, îi va fi o foarte bună stăpână. Vă mulţumesc tuturor pentru distribuiri şi comentarii, încă nu am apucat să le citesc pe toate, dar o voi face.

Sunt absolut impresionată şi surprinsă de această mobilizare de suflete bune, care iată că i-au adus un cămin celui mic! Multe, multe mulţumiri! <3″, a mărturisit mama copilei, Aluniţa Voiculescu, potrivit MDPA, Mişcarea Dreptate pentru Animale.Un trup mic și un suflet mare! Așa am putea sintetiza acest gest impresionant al fetiței care a stat mai multe zile pe stradă, cu un cățeluș abandonat, în speranța că îi va găsi o familie.