Informații zi de zi

Avea numai cinci ani când acest bărbat a intrat în viața ei. De Crăciun, a decis să îi facă cel mai frumos cadou. Bărbatul a avut un șoc atunci când a deschis plicul pe care i l-a înmânat. Ce era în el:

Sunt familii în care ne naștem și familii pe care le creăm noi înșine. Cele din urmă sunt cele care pot avea o însemnătate mult mai mare uneori, deoarece se întâmplă pe neașteptate și le schimbă viața tuturor celor implicați.

Atunci când Stephen Dabney a intrat în viața mamei Makaylei, aceasta avea numai cinci ani, iar tatăl ei nu prea era în peisaj și nu se comporta așa cum ar trebui să se poarte un părinte. Iar Stephen a știut atunci că din acea zi trebuie să suplinească rolul tatălui și să îi ofere cât de multă dragoste poate, pentru a nu se simți niciodată singură.

Anii au trecut, iar Makayla a dezvoltat o relație puternică cu Stephen, devenind nedespărțiți. Așa că aceasta, care a ajuns la vârsta de 18 ani, a decis să îi facă cea mai frumoasă surpriză de Crăciun, pe care nu o va uita cât timp va trăi. Când a deschis plicul, acesta a găsit următoarele cuvinte scrise:

„Atunci când ai întâlnit-o pe mama, te-ai comportat cu mine ca și când aș fi fost propriul tău copil. Evident că au fost niște situații dificile. Te iubesc mai mult ca orice”.

„Voi avea numele tău de familie până când cineva îl va avea pe al meu”, i-a spus Makayla, care i-a înmânat actele de adopție, pentru a deveni fiica lui Stephen. Aceasta a avut un adevărat șoc atunci când a văzut actele, iar acum este cel mai fericit bărbat din lume.