Informații zi de zi

BANCUL ZILEI | DE CE NU E BINE SĂ FII SINGURĂ LA 40 DE ANI

Protagonista bancului de astăzi este femeia de 40 de ani. Și… nu orice femeie de 40 de ani ci… cea care nu a reușit însă să-l întâlnească pe Făt-Frumos.

De când sunt niște copile, femeile visează la momentul în care își vor întâni sufletul-pereche. Acel bărbat care să le iubească necondiționat, să le ofere siguranță, să le sprijine și cu care să treacă împreună prin obstacolele vieții.

Din păcate, însă, nu toate făpturile frumoase reușesc să îl întânească pe EL. Există femei, care până la vârsta de 40 de ani, nu și-au găsit marea iubire. Și, fără să vrea, au și un job part-time: cel de… domnișoară de onoare.

La nunțile prietenelor mai norocoase, femeile singure sunt puse într-o ipostază mai ”ingrată”. În momentul în care mireasa norocoasă aruncă buchetul, prietenele ei singure se adună pe ringul de dans și așteaptă să prindă buchetul de mireasă la care renunță ”norocoasa”, în speranța că își vor întâni sortitul.

Iar bancurile privind situația incertă și… oarecum ghinionistă în care se află femeile de 40 de ani… sunt la ordinea zilei. Iată unul dintre ele:

”-Tot singură?

-Bună! Da… tot.

-Te-am văzut la nunta Ioanei când încercai să prinzi buchetul miresei…

-Da. Din păcate, nu am avut norocul să îl prind…

-Ți-am scris, de fapt, pentru că a fătat pisica bunicii mele. Mă gândeam c ai 40 de ani și… dacă tot nu reușești să prinzi buchetele mireselor pe la nunți… poate vrei un pui de mâță!”.