Informații zi de zi

Băutura care calmează și vindecă tusea. Ce spune Lidia Fecioru despre beneficiile ei: „Un leac”

În această perioadă din an, majoritatea persoanelor sunt răcite și nu au idee ce să facă ca să scape de tuse. Ei bine, pentru această problemă, Lidia Fecioru a găsit un leac. Bioenergoterapeuta a explicat că această băutură se prepară ușor și ajută la calmearea și vindecarea tusei. Iată ce a mărturisit specialista!

bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a oferit un leac pentru tuse. Specialista a explicat că există o băutură care calmează și vindecă tusea. Iată care sunt benficiile acestei băuturi, dar și cum se pregătește!

Lidia Fecioru, despre băutura care calmează și vindecă tusea
Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a declarat că băutura care calmează și vindecă tusea se prepară din lapte, miere, unt, bicarbonat de sodiu și gălbenuș de ou. Specialista a mărturisit și că pentru adulți se pune puțin coniac.„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou. Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac”, a explicat specialista.

Cum să scapi rapid de tuse și răceală
De asemenea, în urmă cu câteva luni, Lidia Fecioru a declarat că și dulceața de ceapă este leac pentru tuse și răceală. Tot ce trebuie să faci ca să o prepari este să iei 500 de grame de ceapă, să o cureți, să o toci foarte mărunt și să pui peste ea 400 de grame de zahăr și un litru de apă. Această compoziție se pune la foc mic și se fierbe pentru trei ore. După ce a fiert, lăsați dulceața la răcit și mai puneți 50 de grame de miere.

Această dulceață se poate consuma cu jumătate de oră înainte de masă. Copiilor se oferă șase lingurițe din această dulceață pe zi, iar adulților câte 4-6 linguri mari pe zi. Dulceața de ceapă te va ajuta să-ți treacă tusea în mai puțin de 3-4 zile și compoziția se ține într-un borcan de sticlă la frigider sau la temperatura camerei.