Informații zi de zi

BIANCA DRĂGUȘANU A FĂCUT ANUNȚUL! DECIZIA LUATĂ DUPĂ BĂTAIA ÎNCASATĂ DE LA ALEX BODI: ”RIDICĂ-TE ȘI STRĂLUCEȘTE!”

Bianca Drăgușanu pare că știe ce are de făcut după bătaia încasată chiar de la iubitul ei soț, Alex Bodi. Pe Instagram, fosta prezentatoare TV a postat o fotografie în care se autoîncorajează: Ridică-te și strălucește!

Taxată de unii fani a fost Bianca Drăgușanu după ce Alex Bodi a bătut-o crunt, în urmă cu două zile, incident relatat și în imagini, în exclusivitate, de CANCAN.RO. Reproșurile generale au fost vizavi de faptul că Bianca încă mai stă alături de Alex, deși omul de afaceri din Mediaș nu este la prima agresiune, fizică și verbală. Multe persoane, apropiate divei, au încurajat-o, dar, la fel, i-au transmis că ar fi mai bine să rupă relația.

Ce a decis Bianca Drăgușanu la două zile după scandalosul incident în care a fost ruptă cu bătaia? Pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care chipul ei pare a trăda mai mult decât optimism, în ciuda celor întâmplate, a inserat: ”Soare și apus sunt! Ridică-te și strălucește!” Este felul în care Bianca s-a autoîncurajat și, se pare, va trece peste această etapă grea din viața ei.

Bianca Drăgușanu, două sfaturi de la adevărați prieteni
Sunt, probabil, cele mai emoționante mesaje pe care Bianca Drăgușanu le-a primit după ce a fost maltratată de Alex Bodi. ”Bianca dragă, te înțeleg perfect prin ce treci, toată lumea își dă cu părerea, dar nimeni nu știe exact ce e în sufletul tău. Nu există iubire adevărată fără suferință. Iar eu știu prea bine ce e iubirea adevărată, dar și suferința….offff…dacă n-ar exista gelozia asta …ar fi prea bine și prea frumos….ai grijă de tine Bianca”, ”Femeie, tu știi ce înseamnă stima de sine? Doamne ferește, cum poți sta lângă un asemenea bărbat? Orice face o femeie în viața asta, nu are dreptul nimeni să o atingă cu un pai! Bărbatul să se lupte în sala de box! Nu aș accepta asta nicioadată!!!”, au fost cele două cometarii de susținere dar și în care i s-au dat sfaturi Biancăi.