Informații zi de zi

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Daria Radionova s-a dat de partea ei: „Timpul descoperă adevărul”

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție după ce Daria Radionova i-a dat dreptate în ceea ce privește fostul iubit.

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție după ce Daria Radionova i-a dat dreptate în ceea ce privește relația cu fostul iubit. Ce spune vedeta de televiziune?

Daria Radionova, declarații sincere despre fostul iubit

În urmă cu doar o seară, Daria Radionova a anunțat pe contul său de Instagram că s-a despărțit de iubitul ei.
Însă, frumoasa șatentă a suprins pe toată lumea cu declarația sa. Se pare că aceasta îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu în legătură cu tot ceea ce a spus despre fostul lor partener de viață.
„A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg. Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu îl urmărește înapoi, ce păcat.

Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine și să fie fericit. El a spus că am venit ca înger în viața lui… corect, dar îngerii nu trăiesc în Iad, de aceea am plecat.”, a mai spus Daria Radionova.

La scurt timp, Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție despre întreaga discuție de la momentul actual. Pe contul său de socializare, frumosa blondină a postat o fotografie în care scrite Time discovers truth( nr. Timpul descoperă adevărul), dar și un sticker care reprezenta ideea de Karma.