Informații zi de zi

Cât de bine arată Olivia Steer la 46 de ani! În ciuda controverselor, vedeta are un mariaj fericit cu Andi Moisescu

Olivia Steer, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Pro TV și Acasă TV a devenit ținta multor comentarii răutăcioase, după ce și-a expus în public opiniile cu privire la alimentația vegană și la evitarea anumitor vaccinuri. În cazul ei, însă, lucrurile par să funcționeze, chiar dacă nu se raliază trendului majorității, și, în ciuda puternicei opoziții mai ales din mediul online, Olivia Steer continuă să-și susțină punctele de vedere.

Mulți ar fi spus că, dată fiind notorietatea și expunerea soțului său, Andi Moisescu, cei doi vor avea parte de discuții serioase pe marginea acestor teme disputate public, care i-ar putea leza imaginea și prezentatorului de la Pro TV.

Dar iată că în mariajul Oliviei Steer cu Andi Moisescu domnește armonia, drept dovadă și cea mai recentă imagine cu ei doi, ținându-se de mână, ca la începutul căsătoriei lor.

„Incredibil: soțul meu și-a scos, în seara asta, iubita în oraș!“ a fost comentariul Oliviei Steer alături de instantaneul care-o arată într-o formă de milioane. Îmbrăcată într-un deux-piece alb cu pantaloni scurți, bluză neagră și pantofi stiletto negri, am avut senzația unui deja-vu cu vedeta Pro TV de acum 20 de ani. De altfel, pe 27 iunie, chiar s-au împlinit două decenii de la marea întrebare: „Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții“, mărturisea frumoasa brunetă într-o postare.

De altfel, ea are și o remarcă referitoare la alimentația și forma sa fizică, care nu trădează de niciun fel faptul că a născut doi copii, pe Luca (13) și pe David (15).

„Dacă abuzul de fructe dulci, miere, nuci și semințe ar îngrășa, cum se spune obsesiv la TV, azi, aș fi suferindă de obezitate morbidă“, spune cea care și-a schimbat radical stilul de viață în urmă cu 12 ani, la această decizie cântărind decisiv incidența cancerului din familia sa.

Iată și explicația Oliviei Steer: „Celula ta funcționează după aceleași principii după care funcționează celula mea. Și a oricăruia. Vrem, nu vrem, la nivel microbiologic, sîntem toți la fel: aceiași nutrienți ne hrănesc, aceleași toxine ne otrăvesc, același oxigen ne oxigenează. De 12 ani, sunt raw-vegană. Dacă dieta mea ar fi fost deficitară, aș fi aflat demult. Dacă ar fi fost carențială, pînă acum m-aș fi procopsit cu niște boli. Dar, dacă dimpotrivă, ea mi-a rezolvat probleme vechi de sănătate, cum ar putea fi catalogată? O eroare? O iluzie? O păcăleală? Mda, cine are de vândut un supliment alimentar, un tratament medicamentos, un serviciu de health-coach, o ideologie bănoasă, nu va ezita să încerce măcar să mă convingă (și pe oricine ar avea ghinionul să îi iasă în cale) că visez cai verzi pe pereți & inorogi rozalii. Când, de fapt, tot ceea ce visez eu e mai puțină încrâncenare, mai puțină lacomie, mai puțină obsesie pentru control…“

Cert e că, la cei 46 de ani ai săi, Olivia Steer poate concura lesne cu orice tânără de 26 de ani. Și poate asta ne dă puțin de gândit legat de opțiunile pe care le avem, cel puțin în materie de alimentație.

sursa okmagazine.ro