Informații zi de zi

Ce a aflat Vlăduța Lupău după un control medical de rutină. Cum se va naște băiețelul ei: „Mi-a zis Adi”

Vlăduța Lupău este foarte fericită pentru că urmează să devină mamă și speră ca băiețelul să semene cu ea.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii după ce a rămas însărcinată. Artista urmează să aducă pe lume un băiețel, așa că se pregătește intens pentru rolul de mama. Are foarte mare grijă de ea în această perioadă, a renunțat la obiceiurile care ar putea afecta sarcina și, periodic, face controalele de rutină pentru a se asigura că sarcina decurge perfect normal.
Cu puțin timp în urmă, artista a ajuns din nou la clinică pentru o consultație. Este tare mândră că va deveni mămică, așa că deja a anticipat faptul că băiețelul îi va semănă. Într-o discuție cu una dintre pesrsoanele sale apropiate, Vlăduța Lupău a spus că micuțul va semăna cu ea și că trăsătuirule micuțului vor fi identice cu ale ei.

Zoe: „Am auzit că seamănă cu tine”

Vlăduța Lupău: „Daaaa”

Zoe: „ Va fi un frumos”

Vlăduța Lupău: „Indentic. Nasul”

Zoe: „Super”

Vlăduța Lupău: „Haha, și gura”

Zoe: „Mi-a zis Adi”

Vlăduța Lupău a anunțat în urmă cu câteva zile că este însărcinată
În urmă cu câteva zile, chiar de ziua Bunei Vestiri, Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii din mediul online că este însărcinată.

Artista a scris un mesaj extrem de emoționant în care își exprimă emoția și dragostea față de băiețelul ei care va veni pe lume peste câteva luni.
Vlăduța Lupău este în culmea fericirii și abia așteptă ziua în care va avea ocazia să-și țină puiul în brațe pentru prima data.

Alături de mesajul emoționant, artista a publicat și o fotografie în care se află alături de partenerul său de viață, Adi Rus.

Bărbatul o sărută pe frunte în timp ce are o mână pe burtica artistei.
Vlăduța Lupău a răbufnit după ce a fost acuzată că minte că are coronavirus: ”Nu caut faimă, am suficientă”

„Minunea mea?????? …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!

Ce zici?! … stai să vezi ce mămică? … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …

…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!??

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!

Cu drag, mami! ?”, a scris artista.