Informații zi de zi

Ce dietă ține Andreea Berecleanu, la 46 de ani: „Am renunțat la dulciuri și…”

Ce dietă ține Andreea Berecleanu. Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din țara noastră și are o carieră de succes în televiziune. De-a lungul anilor, Andreea Berecleanu a rămas la fel, iar fanii s-au întrebat care este secretul siluetei sale și cum reușește să se mențină în formă. Iată ce spune vedeta despre dieta pe care o ține.

Ce dieță ține Andreea Berecleanu. Multă lume s-a întrebat cum reușește prezentatoarea de știri să se mențină în formă. Pare că timpul a stat în loc pentru vedeta de televiziune, întrucât arată fix ca la începutul ei în televiziune.

Ei bine, în cadrul unui interviu, Andreea Berecleanu a spus care este secretul siluetei sale și la ce produse a renunțat pentru a arăta bine.

Andreea Berecleanu a fost întotdeauna atentă la aspectul său fizic. Însă, pe lângă faptul că și-a dorit să aibă tot timpul o prezență plăcută, prezentatoarea de știri a fost și nevoită să fie atentă la kilogramele pe care le acumulează.

În urmă cu 10 ani, s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate la coloana vertebrală, iar medicii i-au spus imediat că trebuie să slăbească opt kilograme. Dacă nu făcea acest lucru, risca să rămână paralizată pe viață.

„Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici nu aș putea, aș spune că viața mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice. Am încrede tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ținut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într-o dietă care e de fapt un stil de viață. Dieta este un stil de viață. Și anume, dacă se poate să mâncăm mai puțin cantitativ, dacă se poate cât mai puțin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva și să măncâm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Știți ce beau în fiecare dimineață? O cană cu apă caldă și ulei de cocos”, a spus Andreea Berecleanu.

Totodată, vedeta de televiziune a mai spus că a renunțat la dulciuri și consumă mult mai multe super acum și ciorbe. La prânz prefere să consume o salată sau pește, iar seara, de cele mai multe ori, ciorbă.

De asemenea, mai adaugă faptul că ultima sa masă este la ora 17.00. Dacă i se face foame după ora aceasta, mănâncă un iarut cu semințe. Face și mișcare, mai exact înot, și are voie să alerge pe bandă în jur de 10 minute.

„Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a mai spus vedeta.