Informații zi de zi

CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE CARMEN DE LA SĂLCIUA. CÂNTĂREAȚA ARE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE PE PATRU ROȚI

Carmen de la Sălciua se poate lăuda cu o viață de lux, la care alte femei doar visează. Nu, nu i-a picat nimic din cer, ci a muncit constant pentru tot ceea ce are.

A muncit și a primit ce și-a dorit! Carmen de la Sălciua duce o viață de prințesă, iar acest lucru reprezintă răsplata ei pentru toate eforturile depuse. Știe toată lumea că artista conduce o super-mașină, dar puțini sunt cei care știu și care este prețul bijuteriei pe patru roți cu care se laudă.

Mai exact, mașina pe care o conduce Carmen de la Sălciua este un BMW roz, personalizat în așa fel încât să fie total pe placul artistei.

Prețul bolidului de lux se ridică la 50.000 de euro și cu siguranță Carmen de la Sălciua știe că atrage toate privirile cu el, atunci când iese pe stradă.

Carmen Racolța, cu numele de scenă Carmen de la Sălciua, a scos, de curând, o nouă piesă și un nou videoclip. Nimic deosebit pentru talentata și îndrăgita artistă, doar că a făcut un duet special și, în același timp, care i-a luat prin surprindere pe toți cei care îndrăgesc muzica.