Informații zi de zi

Cine e Alex Bobicioiu, noul iubit al Siminei Loica. Cei doi și-au asumat relația, după ce ea s-a despărțit de Alex Zănoagă

După numeroase speculații cum că ar avea o relație cu cel mai pun prieten al fostului ei partener, iată că în sfârșit și-au asumat povestea de iubire. Alex Bobicioiu și Simina Loica formează un cuplu. Cine e, de fapt, noul bărbat din viața Siminei.

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au despărțit, cu toate că au un copil împreună, însă tânăra s-a cuplat rapid cu nimeni altcineva decât cu unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui copilului său.

Cine e, de fapt, Alex Bobicioiu. Tânărul are o relație cu Simina Loica, fosta lui Alex Zănoagă

Alex Bobicioiu e noul bărbat din viața Siminei Loica, iar după numeroase zvonuri că ar avea o relație cu aceasta, el în sfârșit a recunoscut și a precizat că vrea ca iubita lui să-i fie alături la meciul din ring pe care îl va avea în toamnă chiar alături de adversarul său, Alex Zănoagă.

„Cine va veni să mă susțină? Bună întrebare! Probabil că familia mea, anumiți prieteni și cel mai mult îmi doresc să vină să mă susțină iubita mea, Simina, vreau să-mi fie alături!”, a zis el.

În ceea ce-l privește pe noul partener al Siminei Loica, Alex Bobicioiu are vârsta de 31 de ani, locuiește în București, iar în prezent e antrenor de fitness, dar la bază are profesia de contabil. Tânărul s-a făcut cunoscut în cadrul unui show matriminonial, acolo unde a încercat să-și găsească jumătatea.

Alex Bobicioiu e foarte atent la felul în care arată, iar tânărul de 31 de ani face zilnic sport și își dorește să-și mențină fizicul pentru care lucrează în fiecare zi. Acesta trage de fiecare la sala de fitness în care antrenează și face furori pe rețelele de socializare.


Iubitul Siminei Loica se va bate în ring cu Alex Zănoagă

În toamnă, pe 27 septembrie, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă vor intra în ring și se vor lupta, asta după ce fostul Siminei Loica l-a provocat în cușcă pe actual iubitei al mamei copilului său.

Alex Zănoagă s-a arătat extrem de deranjat de ceea ce se întâmplă și de faptul că cel pe care îl considera prieten a ajuns acum să aibă o relație cu femeia cu care a făcut un copil. El susține că Alex Bobicioiu ”e un om fără coloană vertebrală”

„Părerea mea despre Bobicioiu este că este un om fără coloană vertebrală. Pot spune că l-am crezut ca un prieten, dar acum mi-am dat seama că prietenia nu există”, a spus Alex Zănoagă despre Alex Bobicioiu.