Informații zi de zi

Crimă oribilă în Sibiu. Un tânăr de 28 de ani a fost înjunghiat în zona inimii, în plină stradă. A murit pe loc! FOTO

Tragedie în Sibiu. Un tânăr de 28 de ani și-a găsit sfârșitul în noaptea de miercuri spre joi. Acesta a fost înjunghiat pe o stradă din oraș în urma unui scandal care s-a iscat între el și alți doi trecători. Autorul crimei și cel de-al treilea tânăr au fost, deja, reținuți de poliție.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Daliei, din cartierul Terezian, în jurul orei 3, când trei tineri s-au luat la ceartă. Urletele lor au fost auzite de cei care locuiesc în zonă.

Ancheta polițiștilor și procurorilor este în desfășurare. Pentru moment nu se cunoaște motivul disputei. Se știe, însă, că victima are 28 de ani, este din Șelimbăr și a fost înjunghiată în jurul inimii.

Ucigașul are 23 de ani, iar cel de-al treilea tânăr care a participat la scandal este din Cisnădie. Și mai șocant este faptul că tinerii se cunoșteau. De asemenea, din primele informații se pare că nu consumaseră băuturi alcoolice.

La scurt timp după incident, agresorul și cel de-al treilea tânăr au fost identificați, iar în prezent se află la sediul IPJ Sibiu. Procurorii urmează să înceapă audierea lor.

Ce spun reprezentanții IPJ Sibiu despre odioasa crimă
“La data de 10 septembrie a, în jurul orei 2.55, prin apel 112, un bărbat a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că, într-o parcare de pe strada Daliei din municipiul Sibiu, se află o persoană de sex masculin înjunghiată, posibil decedată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Sibiu, însoțiți de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în urma primelor cercetări fiind constatate următoarele: În cursul nopții de 10 septembrie, în jurul orei 2.50, pe strada Daliei din municipiul Sibiu, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între doi tineri ar fi izbucnit un scandal în urma căruia unul l-ar fi înjunghiat pe celălalt în zona pieptului, acesta din urmă decedând. Presupusul agresor se află în custodia polițiștilor. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.