Informații zi de zi

Cristian Cioacă a pierdut, din nou, în fața judecătorilor!

După un lung proces, Cristian Cioacă a fost găsit din nou vinovat, însă de această judecătorii au admis cererea asociației de proprietari pe care Cristian Cioacă a „fentat-o”, și au decis că acesta trebuie să-și plătească datoriile „Admite cererea de valoare redusă formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI IULIU MANIU NR.68 în contradictoriu cu pârâtul CIOACĂ CONSTANTIN CRISTIAN. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 17962,12 lei, compusă din: debit principal cheltuieli de întreţinere decembrie 2016 – ianuarie 2019 de 9192,59 lei, penalităţi de întârziere aferente aceleiaşi perioade în cuantum de 8452,82 lei şi 92,51 lei fond de reparaţii aferente aceleiaşi perioade. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1020 lei reprezentând taxă extras ONRC (20 lei) şi onorariu avocaţial (1000 lei)”, a fost decizia magistrațistraților.

În cazul în care Cristian Cioacă nu își achită datoriile, oficialii îi pot scoate apartamentul la licitație.

Patrick Cioacă: victima colaterală a crimei ce a schimbat România
Poate chiar cea mai notorie crimă care a zguduit complet, timp de ani de zile întreaga țară, cazul Elodiei Ghinescu, continuă să facă victime colaterale.

Băiatul lui Cristian Cioacă și al Elodiei Ghinescu, pe nume Patrick, încearcă din răsputeri acum să se desprindă de trecutul familie, în dorința de a duce o viață cât mai normală.

Patrick a decis să-și schimbe numele de familie, pentru a reuși să lase în urmă numele greu ce-l lega de crima/ dispariția mamei lui.

Patrick este crescut de sora lui Cristain Cioacă, deoarece acesta este în prezent în pușcărie, unde va rămâne până în anul 2030: Cristian Cioacă a fost condamnat, în anul 2014, la 16 ai și 8 luni de închisoare pentru omor, în cazul care a marcat lumea juridică din România: bărbatul a fost condamnat în lipsa cadavrului femeii pe care a fost acuzat că a omorât-o

Băiatul celor doi, Patrick, are în prezent 15 ani și este membru al Federației Române de Baschet, băiatul alegând, pentru moment cel puțin, calea sportului.

Patrick este crescut de sora lui Cristian Cioacă, alături de soțul ei, iar cei doi încearcă din răsputeri să-l ferească cât mai mult de răutățile lumii și de numele ”grele”, Cioacă și Elodia Ghinescu.