Informații zi de zi

Cristina Dorobanțu, dată afară de la Kanal D? Cine îi ia locul la știrile de la ora 7 și ce se va întâmpla de acum cu fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei

Schimbare șocantă la Kanal D. Șefii postului de televiziune au fost dezamăgiți de audiența înregistrată de știrile de la ora 7, prezentate de Cristina Dorobanțu, drept urmare au decis să facă ceva modificări.

Nu știm dacă de vină e neapărat Cristina Dorobanțu, cert e că producătorii de la Kanal D au hotărât să o înlocuiască pe fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil!

Astfel, începând cu 23 mai, știrile de la ora 7 vor fi prezentate de Simona Pătruleasa, care pare a fi mai apreciată de publicul larg decât Cristina Dorobanțu. Chiar ea a mărturisit că se bucură enorm de noua provocare venită din partea Kanal D și speră ca prezența ei la pupitrul știrilor să fi deși pe placul telespectatorilor.

“Mă bucur să fiu în faţa telespectatorilor în fiecare dimineaţă, e foarte important modul în care îti începi ziua, aşa că, alături de echipa Ştirilor Kanal D, le voi oferi celor care ne privesc tot ceea ce au nevoie pentru a fi informaţi şi a avea o perspectivă mult mai clară asupra evenimentelor în derulare, atât a celor din tară, cât şi din afara ei”, a mărturisit Simona Pătruleasa.
Cu ce se va ocupa de acum Cristina Dorobanțu

Dacă vă întrebați ce se întâmplă mai departe cu Cristina Dorobanțu, ei bine, vedeta nu va fi dată afară de la Kanal D ci doar va fi mutată. Ea va prezenta de săptămâna viitoare Știrile de la ora 12.00, de vineri până duminică, care până acum au avut o audiență bună.

Să nu uităm că în ultimele luni, Cristina Dorobanțu a tot trecut prin schimbări. După ce a câștigat Bravo, ai stil! a prezentat emisiunea Puterea Dragostei, care de asemenea a avut audiențe mult mai slabe decât cele așteptate. Au urmat apoi Știrile de la ora 7, iar acum iată că vedeta a ajuns să prezinte știrile de la orele prânzului.