Informații zi de zi

Culiță Sterp ar fi fost drogat la volan. Anchetatorii evită să spună rezultatul probelor IML, dar extind cercetările

Interpretul de manele Culiță Sterp este cercetat pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive. Potrivit Observator, anchetatorii evită să spună rezultatul probelor IML, dar extind cercetările pentru conducere sub influența drogurilor, în cazul accidentului pe care l-a provocat în Cluj-Napoca.

Manelistul Culiță Sterp este cercetat și pentru conducere sub influența drogurilor, pe lângă faptele comise, condus sub influența alcoolului, fuga de la locul accidentului, condus cu viteză, nerespectarea semnalului primit de polițist când a fost prins de radar și trecerea pe roșu.

Pe 17 noiembrie, Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj, în urma căruia un bărbat aflat la volanul mașinii a avut nevoie de intervenția medicilor. La fața locului, au sosit o autospecială de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Bărbatul afla în mașina albă, Dacia, a fost transportat la spital în urma impactului.

Culiță Sterp este cercetat pentru conducere sub influența drogurilor, arată comunicatul oficial
În comunicatul oficial se arată că artistul Culiță Sterp este cercetat acum pentru consumul substanțelor interzise, potrivit Observator.”Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial.