Informații zi de zi

Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Carmen Tănase: „Am vrut să scap de mizeria din București”

Carmen Tănase a vândut tot ce avea în București și s-a mutat la țară pentru că, spune actrița, a vrut să scape de mizeria din Capitală. Actrița locuiește acum într-un sat de lângă Târgoviște, alături de fiul său, Tudor, și cu mama sa, în vârstă de 90 de ani.

În urmă cu câteva luni, Carmen Tănase a surprins când a declarat că vrea să lase Bucureștiul în urmă și să se stabilească la țară. Cătălin Măruță a vizitat-o pe artistă la ea acasă și așa s-a aflat unde locuiește. Are o casă mare, încăpătoare, cu gazon în față, iar lângă a amenajat un loc special, cu o masă și câteva scaune.

„Da, e bine. O să fac și un solar aici’, a spus ea în clipul postat pe YouTube.

Actrița spune că a luat această decizie în perioada pandemiei, dorind să respire aer curat și să mănânce bio, din propria-i grădină.

„Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit„, a declarat actrița pentru impact.ro.

Flăcărica trăiește înconjurată de 3 câini și 14 pisici, ultima, în vârstă de doar câteva săptămâni, pe care i l-a adus cineva, de prin vecini.

„Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine„, a mai spus Flăcărica.

Carmen Tănase va reveni în București, va face naveta atunci când va avea diferite spectacole, proiecte, însă Capitala nu mai e casa ei.

Actrița se află acum în vacanță și, spune ea, îi e dor de vremurile când juca teatru cu sălile pline.

„Nu putem trăi fără public. Teatrul se joacă cu public în sală, cu suflul emoției care vine din sală. Publicul e la fel ca înaine, dornic de teatru. Doar că am jucat cu sala plină doar 70 la sută din capacitate. Lumea așteaptă ca ,din toamnă, după vacanță, să se revină la normal. Eu sunt sigură că nu va fi așa. Ni se pregătește altceva”, a mai declarat Carmen Tănase.

Carmen Tănase a rămas văduvă acum 20 ani
Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon între anii 1989–2000. Împreună au un copil, pe Tudor. Îndrăgita actriță este văduvă de mai bine de 20 de ani, după ce partenerul ei de viață a murit din cauza unei boli cumplite, și anume cancerul. Bărbatul a fost un critic mare de teatru.

În momentul în care și-a pierdut bărbatul iubit, actrița a decis să se ocupe exclusiv de carieră și de creșterea copilului, fără a mai permite vreunui bărbat să se apropie de ea.

„Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l „tată’. Se amuza.

L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu.

L-am ţinut în şah până acolo. El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia’, mărturisea Carmen Tănase, potrivit Click.