Informații zi de zi

Cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe. Imagini incredibile cu senatoarea

Diana Șoșoacă este în acest moment unul dintre cei mai controversați oameni politici din România, ieșirile sale din politică fiind intens comentate de către oameni. Chiar dacă acum o știe toată lumea, putini stiu cum arăta ea în tinerețe.

Recent, Diana Șoșoacă a fost dată afară din Partidul AUR, partid care a ajutat-o să prindă un post de senator în Parlamentul României.

Cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe

De câteva luni, numele Dianei Șoșoacă, pe numele ei de fată Diana Iovanovici, se rostește aproape peste tot unde este vorba și despre politică. Desele ei ieșiri publice, dar și ulterioarele dispute care au avut-o în centrul atenției – precum faptul că a fost dată afară din partidul AUR -, toate acestea ne-au făcut să ne întrebăm: dar cum era oare Șoșoacă când era mică? Era oare la fel de energică și de belicoasă?

Astfel că am descoperit mai multe imagini cu Diana când era micuță, chiar dacă nu deslușim mai deloc personalitatea puternică și foarte vocală a doamnei Șoșoacă de astăzi.

Din fotografii nu lipsesc atributele unei copilării normale și fericite, precum petrecerile aniversare cu tort, serbările de la grădiniță, unde Diana cânta în costum popular, coronița și premiul I din primii ani de școală, cățăratul în copaci.

Putem observa din galeria foto că sunt și multe fotografii lângă mama ei, o femeie renumită pentru frumusețea ei, medicul Alice Bleotu Florescu, care pare mai degrabă sora mai mare a Dianei.

Mama celebrei senatoare Diana Șoșoacă este doctorul Alice Florescu Bleotu. La fel de populară că fiica să în domeniul ei, mama lui Șoșoacă are un cerc de prieteni de invidiat. Printre vedetele cu care este prietenă se numără Florin Piersic sau Marina Almășan.

Viața ei este una de învigătoare după cum chiar ea declară. A fost căsătorită de două ori. Cu primul șot a născut-o pe Diana, iar cu cel de-al doilea l-a avut pe Alexandru. Spune că a divorțat de cei doi pentru că s-a „plictisit”.

Alice Florescu Bleotu, mama Dianei Șoșoacă, este un renumit medic primar pe obstetrică-ginecologie. Mama senatoarei a adunat în cariera să o serie de diplome și specializări, care au urcat-o în ierarhia medicilor din domeniul ei de activitate.

Poate de la ea a moștenit și Diana Șoșoacă pasiunea pentru a ajunge unde își propune.

Ce avere are Diana Șoșoacă
Declarația de avere a senatoarei Diana Șoșoacă arată destul de bine. Avocata deține trei locuințe, o casă de vacanță și nu mai puțîn de 4 terenuri. De asemenea, are și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senatul României.

Senatoarea are în posesie mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie şi deţine conturi bancare în care se află circa 15.000 de euro.

Diana Şoşoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Senatoarea mai are trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.