Informații zi de zi

Cum arată soția lui Vladimir Drăghia însărcinată în luna a 8-a. Cât de mult s-a schimbat viața lor: „Mă încearcă puțină gelozie” / FOTO

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar cei doi s-au căsătorit în anul 2018, iar de atunci sunt de nedespărțit. Aceștia au împreună o fiică pe nume Zora, însă cei doi așteaptă cu bucurie și cel de-al doilea copil. Soția actorului este însărcinată în luna a opta, iar recent au postat o fotografie pe rețelele de socializare. Iată cum arată soția lui Vladimir Drăghia!

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, iar frumoasa soție a actorului este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Recent, cei doi au postat o imagine de familie pe rețelele de socializare, dar și un mesaj emoționant.

Cum arată soția lui Vladimir Drăghia însărcinată în luna a 8-a

Vladimir Drăghia îți ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată a postat o fotografie emoționantă pe rețelele de socializare. Actorul împreună cu soția, dar și fiica lui au fost cei care s-au fotografiat cu abdomenul la vedere.

Vladimir Drăghia a mărturisit că în curând vor fi cinci, asta pentru că în fotografia postată făcea parte și animalul său de companie, iar actorul susține că soția lui se pregătește intens de momentul în care își va ține fetița în brațe.

”Mai e puțin și vom fi cinci. @alice.cavaleru lucrează zi și noapte la noua membră a familiei noastre, iar pe mine recunosc că mă încearcă puțină gelozie pe legătura care se creează acum între ele două.”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare.

Cum a aflat soția actorului că este însărcinată

Alice Cavaleru a mărturisit că aflat că este însărcinată atunci când se afla în vacanță în Tailanda alături de familia ei, iar în comparație cu prima sarcină, soția actorului susține că a avut mai multe stări de rău, dar și grețuri și că nu i-a fost deloc ușor.

‘Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test! (…) Mâncam numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic. Am mâncat doar din meniul pentru copii! (…) A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greață nonstop, zi și noapte. Mâncam la 2 noaptea”, a povestit soția lui Vladimir Drăghia.

sursa: spynews.ro