Informații zi de zi

Cum arată vila din Pipera a Anamariei Prodan și cât a plătit pentru renovarea casei

Anamaria Prodan a investit o sumă uriașă în vila din Pipera și renovarea acesteia, impresarul de fotbal luând decizia să nu se uite la bani pentru confortul său.

Anamaria Prodan a investit o sumă uriașă în vila din Pipera și renovarea acesteia, impresarul de fotbal concurând acum, când vine vorba de lux, cu alt greu din fotbal, Gigi Becali.

Anamaria Prodan a renovat vila din Pipera
Anamaria Prodan, a decis, la sfârșitul anului trecut, atunci când s-a întors din Dubai, să își renoveze vila din Pipera pentru ca locuința să fie una, cu adevărat, de lux.

Așa că, fără să stea rea mult pe gânduri, Anamaria Prodan a pus la bătaie nu mai puțin de 350.000 de euro pentru renovarea vilei de lux din Pipera în care locuiește alături de Laurențiu Reghecampf.

Conform Click, Anamaria Prodan a apelat la o echipă de muncitori și la un designer specializat de interioare, iar aceștia, în câteva luni, au transformat vila de lux din zona Pipera în locuința visurilor celebrului impresar din fotbalul românesc, iar acum poate concura, în imobile, cu Gigi Becali, proprietarul unui palat în zonă.

Vila a fost amenajată în stil arăbesc
Pentru ca vila din Pipera să îi aducă aminte de luxul din Dubai, Anamaria Prodan a decis să amenajeze imobilul în stil arăbesc, renunțând totodată la tot ce avea înainte în casă.

Și, explică sursa citată, Anamaria Prodan a aruncat sau a dat celor care aveau nevoie totul din interior, fie că a fost vorba de mobilă, de tacâmuri sau de lenjerii.

Dar, la finalizarea lucrărilor de renovare, Anamaria Prodan s-a văzut în fața casei visurilor ei, desprinse parcă din basmele arăbești din ”O mie și una de nopți”, mobila fiind comandată, evident, din Dubai și Turcia.

Anamaria Prodan, cheltuieli de sute de mii de euro la renovare
Astfel, informează sursa citată, Anamaria Prodan a renovat vila, iar mobilierul din interior este de categorie premium, în majoritatea lui cumpărat de la branduri celebre, iar canapelele, mesele și paturile sunt asortate și respectă aceleași nuanțe de culoare.

De altfel, a mărturisit Anamaria Prodan, doar mobilierul adus din străinătate a costa în jurul sumei de 150.000 de euro.

Evident, mătasea este materialul folosit pentru covoare și perdele, cromatica fiind respectată în amănunt.

Lambriurile casei sunt din lemn alb, cu finisaje aurii, scările fiind inscripționate cu monograma familiei, iar pereții sunt ornați cu tablouri în care sunt înfățișați copiii cuplului Prodan-Reghecampf.

Așa cum e de așteptat, pentru decorațiuni, Anamaria Prodan a plătit o sumă pe măsură: 200.000 de euro.

Câți bani a câștigat Anamaria Prodan din fotbal
Anamaria Prodan a devenit unul dintre cei mai puternici impresari din fotbalul românesc, iar câștigurile ei sunt pe măsură, de ordinul milioanelor.

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu i-am socotit. Pe lângă banii pe care îi fac, am și pierderi enorme, cu antrenorii și fotbaliștii. Ar trebui să mă întreb câți bani mi-au rămas, cred că sunt milioane de euro”, a spus Anamaria Prodan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.