Informații zi de zi

CUM FAC DRAGOSTE CONCURENȚII DE LA SURVIVOR, DE FAPT: „UNII AU INTERACȚIONAT CU EI ÎNȘIȘI!” CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND SE OPRESC CAMERELE DE FILMAT

De-a lungul timpului au existat foarte multe întrebări legate de emisiunea Survivor România. Fanii show-ului au fost curioşi să afle cât mai multe detalii din spatele camerelor, spre exemplu cum îşi fac concurenţii igiena știind că în junglă nu există duș, periuță de dinți sau alte produse, dacă într-adevăr aceştia nu mănâncă, iar lista poate continua. Una dintre cele mai intime curiozităţi a fost legată de cum ar putea participanţii la emisiune să facă dragoste, în contextul în care se află.

Un fost concurent de la Survivor a decis să răspundă la aceste întrebări. Astfel, Richard Hatch, câștigătorul primului sezon de la Survivor SUA, ediția care s-a filmat în anul 2000 în Malaezia, a dezvăluit că există anumite momente în care concurenţii ar putea să facă amor.

”La Survivor, sexul este ceva ce s-ar putea întâmpla. Oamenii se uită la cum suntem noi acolo și probabil că se întreabă dacă are loc așa ceva. Iar în primul sezon, cu toate că nu s-a petrecut în contextul jocului, printre participanți, au existat concurenți care au interacționat cu ei înșiși, unii au făcut diverse lucruri atunci când nu erau filmați… Astfel de lucruri au avut loc”, a explicat Richard Hatch pe canalul său de YouTube.

Richard Hatch: ”În legătură cu igiena?…”
În acelaşi timp, Hatch explică faptul că lipsa produselor de igienă și a apei curente nu este, de fapt, un impediment pentru concurenţii care îşi doresc să întreţină relaţii intime.

”În legătură cu igiena?… Nu este chiar atât de complicat cum cred mulți oameni. Cei care merg la camping pot înțelege asta. După câteva zile în care nu ai parte de ingredienți artificiali, respirația ta nu mai este atât de oribilă cum cred oamenii. Mănânci atât de puțin și atât de ”curat”, încât ajungi să nu mai ai acele mirosuri teribile pe care le-ai avea în viața de zi cu zi, atunci când mănânci greșit.

Fiind afară, lângă ocean, se ajunge la o curățare naturală care poate elibera sexualitatea ca fiind o parte din acest scenariu. Se poate întâmpla!”, a mai spus câștigătorul primului sezon Survivor din istorie.