Informații zi de zi

Cutremur de 2,5 grade produs în zona seismică Vrancea, duminică dimineața

Reprezentanții Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) anunță că un cutremur de 2,5 grade pe scara Richter s-a produs în zona seismică Vrancea, duminică dimineața.

Seismul s-a produs la ora 03.41, la o adâncime de 126 de kilometri.

Epicentrul a fost localizat la 81 de kilometri est de Brașov și la 94 de kilometri sud de Bacău.

Este primul cutremur produs în România în ultimele cinci zile.

Citeste si „Eram divorţată, nu ştia nici mama!” Anamaria Prodan, dezvăluire incredibilă despre Laurenţiu Reghecampf: „Am mai fost o tură împreună”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre viaţa sa. Mai exact, Anamaria Prodan a vorbit despre momentul în care a divorţat de primul său soţ, Tibi Dumitrescu.

Anamaria Prodan spune că cei doi au stat mult timp divorţaţi, fără ca cei din familie să buiască ceva.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la Telekomsport.

Anamaria Prodan, dezvăluire despre Laurenţiu Reghecampf
În prezent, Anamaria Prodan este căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au mai avut o relaţie în tinereţe.

„Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”,a mai spus Anamaria Prodan.