Informații zi de zi

Cutremur în România! Pământul s-a mişcat din nou. Cât de puternic a fost seismul

Un nou cutremur puternic în România. Pâmântul s-a mişcat din nou în această noapte, iar specialiştii au venit cu toate datele. S-a aflat cât de puternic a fost seismul, dar şi în ce zone s-a simţit acesta.

România nu este lovitură doar de ploi şi inundaţii. Am avut parze şi de un cutremur destul de puternic în această noapte. Specialiştii au venit cu toate datele.

Cutremur în România
Un nou seism în România în această noapte. Siesmul a avut magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter şi a avut loc loc în noaptea de duminică spre luni în județul Vrancea, acolo unde este zona cea mai seismică din România.

Potrivit specialiştilor de la Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul a avut loc la ora 0.06 în județul Vrancea.

Seism de 2,3 grade în Vrancea
Seismul cu magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter a avut loc la adâncimea de 6 kilometri, chiar în zona seismică Vrancea.

Unde s-a simţit cutremurul?
Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor Brașov (85 km), Bacău (88 km), Ploiești (107 km), Galați (112 km), Brăila (116 km), București (157 km).