Informații zi de zi

Dan Negru s-a hotărât ce va face după ce va renunța la televiziune

Dan Negru le-a vorbit fanilor săi de pe rețelele de socializare despre hobby-ul său, căruia are de gând să-i acorde mai mult timp atunci când își va încheia cariera în televiziune.

Mai în glumă, mai în serios, îndrăgitul prezentator TV le-a povestit fanilor săi ce va face după ce se va retrage din televiziune, domeniu în care activează de la începutul anilor ’90. Acesta a mărturisit că roșiile sunt pasiunea lui și le-a oferit urmăritorilor săi sfaturi în ceea ce privește cultivarea și alegerea lor.

Mă pricep la roșii, sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță, direct la rădăcină, ocolind frunzișul. Nu le vând dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii. 2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani. „Inimă de bou”, soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de România.

Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale. Am două ponturi: fugiți de roșii alungite excesiv , țuguiul arată că e o roșie forțată, biostimulată. Fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați roșii de la ăia care au câteva roșii pe tarabă, ăia sunt producători adevărați. Și când le luați, nu uitați că România a pierdut 2647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!


Dan Negru, afacere în domeniul agriculturii Potrivit spynews.ro, pe lângă televiziune, Dan Negru ar fi moștenit dragostea pentru agricultură, domeniu în care a investit și care i-ar aduce profit de mii de euro.

Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua, ar fi declarat apropiați ai moderatorului TV pentru playtech.ro. Sursă foto: Facebook