Informații zi de zi

Dana Budeanu, cu formele la vedere, într-o ținută extrem de mulată. Cum s-a fotografiat creatoarea de modă

Dana Budeanu are 42 de ani și se mândrește cu felul în care arată. Creatoarea de modă este activă pe rețelele sociale și publică fotografii realizate în ținute care îi evidențiază formele.

Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale o imagine în care apare purtând o rochie albă, cu un decupaj generos în zona abdomenului. Fanii au putut observa că Dana Budeanu, la cei 42 de ani ai săi are o siluetă de invidiat.

În parte de sus, ținuta îi lasă un umăr dezgolit creatoarei de modă.

Ulterior, Dana Budeanu a publicat o imagine cu aceeași ținută, în care apare cu spatele. Ținuta mulată îi scoate în evidență posteriorul de invidiat.

De altfel, Dana Budeanu este conștientă de atuurile sale fizice, deoarece publică des imagini cu ea în ipostaze care mai de care mai sexy. Recent, vedeta a publicat o imagine cu abdomenul la vedere, care a atras atenția imediat fanilor. Tot recent, creatoarea de modă a publicat și o imagine în care apare cu un decolteu adânc, făcând astfel furori pe rețelele sociale.

Cine este Dana Budeanu
Dana Budeanu, fostă Guțilă, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu. În prezent, acesta este căsătorit cu Cristina Săvulescu. Dana Budeanu și fostul soț s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 și s-au iubit foarte mult. Ei au divorțat în urmă cu 8 ani. Din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.