Informații zi de zi

De ce-a murit, de fapt, prima soție a lui Florin Salam la doar 27 de ani? „Familia i-a tot spus, dar ea nu a ascultat”

Betty Salam a vorbit, pentru prima dată, despre cauza decesului mamei ei. De ce a murit, de fapt, Fănica, prima soție a lui Florin Salam.

Betty Salam și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a vorbit, pentru prima dată, despre cauza decesului mamei sale, Fănica. Invitată în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și moderată de Mihai Ghiță, fiica lui Florin Salam a explicat concret ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață.

Fănica, prima soție a lui Florin Salam a murit la vârsta de 27 de ani, din cauza unei hepatite. Totul s-a întâmplat rapid, asta pentru că după trei săptămâni de la aflarea diagnosticului, mama lui Betty s-a stins din viață. Mai mult decât atât, Betty a mai spus ca familia îi spunea mamei sale continuu să aibă grijă de sănătatea sa, însă ea nu a ascultat.

„Familia îi zicea să ia pastile, să doarmă devreme, să nu mai mănânce fel și fel de mâncăruri. Familia i-a tot spus, dar ea nu a ascultat. A avut hepatită.

Mi-e greu să vorbesc despre lucrul acesta pentru că nu am vorbit niciodată. Tot ceea ce s-a întâmplat cu ea a durat 3 săptămâni. Când am avut viziunea mea ea era în spital, a stat o săptămână. Nu îmi mai amintesc sau nu am vrut în acest timp să îmi mai amintesc.”, a declarat Betty Salam, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Florin Salam și-a revenit cu greu după moartea primei soții
De asemenea, pentru Florin Salam a fost una dintre cele mai grele perioade, a mai spus fiica lui, Betty. Tânăra susține că artistul a fost iubit de Dumnezeu, asta pentru că a avut puterea să treacă peste această tragedie, cu capul sus.

„Și-a revenit foarte greu, da.(…) Pe tatăl meu cred că îl iubește foarte mult Dumnezeu pentru că el în momentul ăla nu și-a mai dorit nimic pentru că a simțit că a pierdut totul. Dar ori Dumnezeu, ori ea, ori ea împreună cu Dumnezeu i-au dat o puterea tatălui meu. Parcă s-a ridicat și mai mult, a avut cea mai mare ambiție pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata s-a terminat, nu mai e bun de nimic, ca a luat-o pe drumuri greșite, iar exemplul ăsta, de la el l-am luat.”, a mai spus Betty Salam.