Informații zi de zi

Doliu în lumea muzicii populare. A murit o artistă iubită de public

Doliu în lumea muzicii populare din România. S-a stins din viață o artistă îndrăgită, iubită de public. Vestea tristă a fost dată chiar de către fiica acesteia. Din nefericire, a pierdut lupta cu viața. Interpreta de muzică populară și-a petrecut ultimii ani din viață alături de fiica sa care a iubit-o și a prețuit-o enorm.

Doliu în lumea muzicii populare

A murit interpreta de muzică populară Crucița Cistelecan. După o lungă luptă cu boala, artista a părăsit această lume. Fiica ei a dat vestea grea, ea fiind, de fapt, cea care a îngrijit-o pe artistă în toată această perioadă.

Înmormântarea va avea loc Duminica, 3 Iulie 2022, orele 13:00, in Satul natal al mamei noastre, sat Iuriu de Câmpie, str. Traian nr. 1, comuna Cojocna, jud. Cluj. Cei care doriți sa o conduceti pe mama noastră, Crucita Cistelecan pe ultimul drum, sunteți bine primiți alături de noi și de familie! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!, a transmis fiica artistei.

Toți cei care au cunoscut-o, au apreciat-o și i-au ascultat muzica, au transmis acum mesaje de condoleanțe.

Bunul Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace doamna Crucița Cistelecan. Ne-ați părăsit mult prea devreme./ Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc/ Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească! Drum lin printre stele/ au fost câteva dintre mesaje de condoleanțe.

Cine a fost Crucița Cistelecan

Crucița Cistelecan a fost una dintre cele mai cunoscute și respectate interprete de muzică populară din județul Cluj. Era nelipsită de la festivalurile de muzică populară și o prezență nelipsite de la posturile de televiziune, de muzică populară. Ultima perioadă a fost grea pentru îndrăgita artistă, din cauza unui diagnostic greu pe care l-a primit.

A fost plecată în Spania, după care a revenit la Cluj, în localitatea Dezmir, și în ultima parte a vieții ei a locuit cu fiica ei care i-a fost alături până în ultima clipă.