Informații zi de zi

Fata cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf după ce s-au văzut la proces: „A decăzut rău. Toată lumea râde de el”

Fata cea mică a Anamariei Prodan a avut un mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce s-au văzut la tribunal, la a doua înfățișare a procesului de divorț dintre antrenor și impresară. Se pare că Sarah Dumitrescu a fost dezamăgită.

Pe 4 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au văzut la judecătoria Buftea pentru procesul de divorț. Ea a fost însoțită de Sarah Dumitrescu, fata ei cea mică, și de Bebeto, băiatul cel mic. Antrenorul a mers însoțit de Luca, fiul lui din mariajul cu Mariana Pfeiffer.

La intrarea în judecătorie ei nu au vorbit, însă ulterior s-a aflat că Laurențiu Reghecampf a stat de vorbă cu copiii după proces. Acum, fata Anamariei Prodan se declară dezamăgită.

„Este fără cuvinte. Îl iubim atât de mult dar nu vom înțelege niciodată cum a decăzut atât de rău și cum a ajuns așa să râdă toată lumea de el! (…) Poate va înțelege că trecutul te urmărește toată viața, cum mama ne-a învățat mereu și când vrei să ieși în față și nu ai valoare te faci din ce în ce mai mult de râs”, a declarat Sarah, în cadrul unei emisiuni televizate, conform click.ro.

Ce le-a spus Laurențiu Reghecampf copiilor la tribunal
Antrenorul a stat de vorbă la judecătorie cu copiii pe care nu îi mai văzuse de luni de zile. „Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii’, spune Laurențiu Reghecampf.

Totodată, el s-a arătat că Anamaria Prodan a mers la proces însoțită de copii. Laurențiu Reghecampf nu își dorea să îl implice pe Bebeto. „Un copil când are program de școală nu are ce să caute la un asemenea proces. Și dacă avea timp liber, eu sunt de părere că nu este treaba copiilor să asiste la asemenea momente, mai ales când este vorba de un copil de 13 ani. Dar asta este părerea mea, este total diferită de a Anamariei, și nu o condamn. Eu nu am vrut niciodată ca Bebe să participe la asta. Cu siguranță Bebe va fi bine pentru că este un copil matur, foarte inteligent, a stat tot timpul lângă mine, lângă mama lui, a fost înconjurat doar de oameni mari, cu siguranță va trece peste acest moment dificil pentru un copil de 13 ani’, a mai spus Laurențiu Reghecampf.