Informații zi de zi

Florin Salam desființează Clanul Duduianu. A cerut polițiștilor ca interlopii să plătească!

Celebrul cântăreț de manele, Florin Salam, a ajuns în fața oamenilor legii cărora le-a povestit ce pătimea din cauza interlopilor și în mod special a celor din clanul Duduianu. Audierea sa vine la doar o zi după ce sora acestuia a povestit cum era terorizat cunoscutul cântăreț.

Florin Salam a ajuns la audieri și a început să dea detalii care aruncă în aer Clanul Duduianu. Celebrul cântăreț a povestit câți bani cere la o nuntă sau la un botez și a cerut pedepsirea fraților Anaser și Aramis Duduianu, fiii lui Cristofor.

„Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, s-a confesat manelistul în fața anchetatorilor.

El a susținut că a încercat să scape de cererile interlopilor, susținând că în zilele în care era solicitat să cânte avea programate alte petreceri. Cei din clanul Duduienilor reușeau însă, de fiecare dată, să mute data evenimentelor la care Salam trebuia să presteze, în așa fel încât cântările respective să aibă loc. Florin Salam a cerut răspicat „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.