Informații zi de zi

Gina Pistol a răbufnit pe internet. Ce a scos-o din sărite: ‘Își reface viața, doar mie mi se întâmplă’

Gina Pistol se bucură de faptul că este o femeie împlinită, cu o familie pe care o adoră, un partener care o iubește necondiționat și o fetiță care i-a adus numai bucurii. Cu toate acestea, fosta prezentatoare de la Asia Express și Chefi la Cuțite are momente în care este nemulțumită. Recent, blondina a răbufnit în mediul online. Ce anume a supărat-o.

Cine a enervat-o la culme pe Gina Pistol
De când a devenit mămică pentru prima dată, Gina Pistol nu a mai petrecut la fel de mult timp în spatele volanului, fiind extrem de ocupată cu îngrijirea fiicei sale Josephine. Însă, cu puțin timp în urmă, fosta vedetă de la Antena 1 s-a văzut pusă în fața unei situații de care a mărturisit că nu i-a fost dor.

Iubita lui Smiley s-a confruntat, recent, cu probleme din traficul din București, binecunoscute de către toți șoferii din Capitală. Mai exact, frumoasa blondină le-a relatat prietenilor săi virtuali de pe Instagram un incident pe care l-a trăit în parcarea unui supermarket. Gina Pistol a avut parte de o surpriză neplăcută.

Prezentatoarea TV a dorit să parcheze în apropierea supermarketului și exact în momentul în care a zărit un domn dând semne că va elibera un loc de parcare, Gina Pistol a fost nevoită să stea cu mașina pe avarii preț de mai multe minute, deoarece bărbatul respectiv nu pleca de pe loc, ci se preocupa de alte lucruri în mașină, lucru care a indispus-o pe partenera de viață a lui Smiley.

„Nu vrea să plece atunci, vrea să își refacă viața!”
Pentru că este extrem de apropiată de susținătorii săi din mediul online, Gina Pistol nu s-a sfiit să-și întrebe admiratorii dacă și ei pățesc același lucru, atunci când merg la cumpărături, și cum reușesc să gestioneze situația.

„Băi nene, nu știu dacă mi se întâmplă doar mie, dar de fiecare dată când vreau să merg la cumpărături, la un supermarket, găsesc parcarea plină. Bineânțeles, vânez și eu un loc de parcare și aștept ca omul respectiv să plece. Mă pun pe avarii lângă și aștept să plece, dar persoana respectivă are alte planuri.

Nu vrea să plece atunci, vrea să își refacă viața, să dea 10 sms-uri, să tragă un pui de somn, sau cine stie ce vrea să facă, și uite-mă pe mine de 10 minute pe avarii. Că și eu mă încăpățânez și nu plec, nici eu nu vreau să renunț, neam! Deci mi se întâmplă doar mie”, a povestit Gina Pistol, prezentatoarea Chefi la Cuțite, pe Instagram.