Informații zi de zi

GINA PISTOL, STRIGĂT DISPERAT DE AJUTOR PENTRU MICUŢA VALERIA: „SĂ NE UNIM”

Gina Pistol a rămas impresionată de cazul unui bebeluș bolnav. Vedeta Tv le-a cerut prietenilor săi din online să ajute familia copilului cu orice sumă pentru a o putea face bine pe micuța Valeria.

Gina Pistol este extrem de sensibilă și empatică la orice emoție, fie ea pozitivă sau negativă. Vedeta Tv ne-a obișnuit cu reacțiile sale emoționante, plângând de multe ori la nenumărate povești triste sau fericite. De această dată, prezentatoarea de la Antena 1 a fost copleșită de cazul unei fetițe bolnave. Aceasta a tras un semnal de alarmă pentru Valeria, care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

„Când aud de cazurile cu SMA, din ce în ce mai multe și mai sfâșietoare, mulțumesc din toată inima că am un copil sănătos. Nu există dar mai de preț decât sănătatea. Și pentru că am multe mămici care știu că simt la fel ca mine să ne unim și să donăm oricât de puțin și să dăm share să facem povestea auzită. Știu că ați mai donat! Știu că sunt multe cazuri, dar faptul că putem contribui și ajuta familii ne face mai buni și recunoscători pentru ceea ce avem noi.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.