Informații zi de zi

I s-a rupt apa, iar sotul sau a dus-o de urgenta la spital! Cand au bagat-o in operatie pentru a-i face cezariana, medicii s-au crucit. Unde se afla bebelusul femeii: Nici lor nu le-a venit să creadă:

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o experienta incredibila, dupa ce femeia a ajuns la spital pentru a naste.

Amber si Daniel Hughes erau in culmea fericirii ca urmau sa devina parintii pentru a doua oara! Mai ales ca tanara avusese o sarcina usoara timp de aproape 9 luni. In luna a opta, lui Amber i s-a rupt apa, iar sotul sau a dus-o la spital.

Cand a ajuns pe mana medicilor, situatia lui Amber s-a complicat, asa ca acestia au decis sa ii faca operatie de cezariana cat mai repede, pentru a fi siguri ca bebelusul nu are de suferit.

Cand au bagat-o in operatie pentru a-i face cezariana, medicii s-au crucit
Insa medicii s-au crucit dupa ce au intrat cu femeia in sala de nasteri. Au taiat-o pe burta pentru a scoate copilul, dar au observat ca nu era acolo. Nimeni nu intelegea cum este posibil sa se intample una ca asta.

Intr-un final, echipa de doctori l-a gasit pe bebelus, el alesese sa se nasca pe cale naturala, dar nimeni nu isi dadusera seama de acest lucru datorita paturei speciale folosite in cazul cezarianei.