Informații zi de zi

„I se umflase gâtul” Radu Vâlcan și Adela Popescu, agresați în trafic în această dimineață! Actorul a povestit totul pe Instagram

Radu Vâlcan este apropiat de fanii lui și împărtășește cu aceștia evenimentele care au loc în viața lui, fie ele amuzante sau mai puțin amuzante, așa cum a fost cazul de față. Aflat în trafic, alăuri de soția sa în mașină, o doamnă din mașina alăturată l-a apostrofat după ce a făcut o mișcare greșită în trafic.

Ceea ce l-a deranjat pe actor a fost tonul și limbajul pe care doamna respectivă le-a folosit, pentru că situația nu ar fi fost de așa natură să ceară o reacție violentă din partea femeii respective.

Radu Vâlcan și Adela Popescu și-au început ziua într-un mod ușor atipic, în trafic. Actorul le-a povestit admiratorilor din mediul online că, în această dimineață, în timp ce se afla cu soția sa în mașină, a decis să coboare la o cafenea să cumpere două cafele.
După ce s-a întors, a vrut să vireze la stângă, însă o doamnă l-a atenționat, pe un ton foarte gresiv, că nu este permis să facă acel lucru.

Radu Vâlcan, uimit de reacția femeii

Radu Vâlcan s-a amuzat de situație, dar, în același timp, a rămas cu un gust amar pentru că nu poate înțelege de ce doamna respectivă a ales să reacționeze atât de agresiv pentru un lucru minor.
Între timp, Adela Popescu se amuza lângă soțul ei și ea de reacția femeii exagerate. Actorul a imitat-o pe doamna care s-a ofensat, pentru a le arăta fanilor exact cum a reacționat.

„Am început ziua cu o chestie super funny. M-am oprit la o cafenea să iau două cafele, una pentru mine, una pentru scumpa mea soție aici de față și, la un moment dat, am ieșit, m-am urcat în mașină, am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă, imediat lângă mine într-o altă mașină, apare și să mă apostrofeze «Nu e voie, nu e voie să faci stânga!», o doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul. Mi s-a părut funny, dar așa e voie, cum a făcut doamna? Ho, e vineri, e soare”, a spus Radu Vâlcan pe InstaSory.