Informații zi de zi

Ilie Năstase, dus de soție la mănăstire. Rebelul Nasty și-a spălat păcatele la mormântul lui Arsenie Boca

Ioana Simion (45 de ani) pare să-l fi cumințit de tot pe rebelul Ilie Nastase (74 de ani). Nu doar că l-a iertat după bătaia încasată în luna ianuarie, dar acum tânăra nevastă a tenismenului vrea să-l aducă pe calea cea bună a credinței în Dumnezeu.

Și, ca să se spele păcate, Ioana l-a dus pe Ilie la vestitul mormânt al lui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop. „Înarmați” cu ghivece de flori, cei doi au ajuns sâmbătă după-amiază la vestitul loc sfânt și nu au pregetat să stea împreună cu toți credincioșii, la coadă, pentru a ajunge să se roage și să se reculeagă la mormântul părintelui Arsenie Boca. “În sfârșit am ajuns în acest loc divin, unde mi-am dorit dintotdeauna!”, a scris Ilie Năstase pe pagina sa de socializare de pe Facebook, unde au apărut și trei poze cu cei doi la mormânt.

De remarcat ținuta impecabilă a Ioanei Simion, care a venit la Mănăstirea din Țara Hațegului îmbrăcată într-o rochie cu trenă și și-a acoperit capul cu o năframă neagră. Mormântul părintelui Arsenie Boca de la mănăstirea Prislop constituie azi unul dintre importantele locuri de pelerinaj din țară, în ultimii ani numărul de pelerini veniți pe 28 noiembrie fiind de 30.000-40.000. Mormântul lui Arsenie Boca se află în cimitirul Mănăstirii Prislop, la mică distanță de peștera Sfântului Ioan de la Prislop. Mănăstirea Prislop se află în județul Hunedoara, într-un cadru natural deosebit de frumos.