Informații zi de zi

Ireal! Câți lei costă o bere la pahar de plastic pe plajele din Mamaia

De la redeschiderea plajelor, prețurile au explodat pe litoralul românesc, dar mai ales în stațiunea Mamaia. Astfel, în această vară trebuie să pregătești un teanc destul de mare de bani, dacă ai de gând să petreci câteva zile în Mamaia, căci s-au scumpit absolut toate!

Prețurile din Mamaia au explodat, după situația dificilă în care s-a aflat și încă se află România, după pandemia de coronavirus. Astfel, îți vine să crezi sau nu, o bere la pahar de plastic a ajuns să coste chiar și 10 lei, spre deosebire de alte stațiuni, în care prețul acesteia este de 5-6 lei.

Cea mai ieftină noapte de cazare, 200 de lei. Șezlongul costă chiar și 75 lei/zi
Vă spuneam zilele trecute că pentru a petrece un sejur la Mamaia este nevoie de tot atâția bani de cât ar fi nevoie într-un concediu petrecut în străinătate.

Cea mai ieftină noapte de cazare costă, în Mamaia, nici mai mult, nici mai puțin de 200 de lei, iar cea mai scumpă…2.800 lei. Un șezlong ajunge să coste în weekend chiar și 75 lei, în timp ce în cursul săptămânii, prețul acestuia este de 50 lei.

Mamaia, la un pas de a fi declarată focar
Din cauza numărului mare de cazuri pozitive din ultimele 2 zile, Mamaia este la doar un pas de a fi declarată focar, căci în stațiunea turistică nu se respectă deloc normele de distanțare socială.

Șezlongurile de pe cele mai multe plaje sunt puse lipite aproape unele de celelalte. Regula este ca în față-spate și laterale să existe distanța de minimum un metru, fapt ce nu este respectat deloc. Multe dintre șezlonguri au în lateral doar câțiva centimetri. Aceste date sunt evidențiate în aproape toate stațiunile de la malul mării