Informații zi de zi

Lidia Buble, mesaj dureros pe internet! „Lipsa ta mă ucide! Am atâtea să îți spun…” Și fanii au izbucnit în lacrimi

Lidia Buble este una dintre cele mai aperciate artiste din românia. Frumoasa cântăreață a lansat în ultima perioadă mai multe piese de dragoste care i-au cucerit pe fanii ei, iar succesul nu a întârziat să apară.

Cea mai recentă melodie a cântăreței se numește „Intens” și, la doar o zi de la publicare, a ajuns în Trending pe YouTube.
„De-aș fi știut cânt te-am văzut că nu mai vii până diseară,/

M-aș fi prins la pieptul tău atât de strâns, ca pentru ultima oară,/

Și poate pare banal, dar lipsa ta mă ucide usor/

Mai am atâtea lucruri să îți spun, dar toate vorbele dor”, sunt versurile piesei care a adus-o pe Lidia Buble din nou în top-urile muzicale din România.

Fanii, emoționați până la lacrimi de mesajul transmis de Lidia Buble
Piesa „Intens” lansată de Lidia Buble se bucură de un mare succes în rândul fanilor ei. Mulți dintre cei care au ascultat versurile melodiei au recunoscut pe YouTube că au fest emoționați de mesajul ei.

„După piesa asta tremura carnea pe tine la propriu 😍”, „Bunul Dumnezeu ti-a dăruit cel mai minunat lucru, vocea ta incredibil de intensa și de puternica in același timp! Un artist sufletist și minunat! Felicitări pentru tot ceea ce este Lidia Buble!❤️❤️❤️”, „Capodopera! Ne-ai tulburat intens cu nuanțele din vocea

ta și imaginile din clip. Te imbratisam cu admiratie și dragoste”, „Piele de gaina si lacrimi in ochi ❤”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat pentru Lidia Buble după ce i-au ascultat ultima piesă.

„Pentru mine începutul de primăvară e INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea în 200 de secunde intense”, a spus Lidia Buble, despre noua piesă.