Informații zi de zi

Loredana Groza, fotografie interzisă cardiacilor. Cum a încins diva imaginația bărbaților

Loredana Groza a dovedit de-a lungul timpului că este o persoană lipsită de inhibiții. Cântăreața nu se sfiește să posteze imagini sexy cu ea. Cele mai recente imagine o înfățișează pe Lori pe plajă, unde a apărut cu un costum de baie minuscul, cum puține femei ar avea curajul să poarte.
Loredana Groza, apariție incendiară pe plajă

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, și-a obișnuit fanii cu postările ei, care mai de care mai îndrăznețe. Într-o filmare pe Instastory, Loredana apare la plajă, într-un costum de baie de culoare neagră din două piese. Costumul de plajă are la spate doar câteva lănțișoare alcătuite din pietricele prețioase, care îi lasă la vedere posteriorul, bombat, în toată splendoarea lui.


Cântăreața dovedește că arată bine nu doar în partea din față, ci și de la spate. În alte postări anterioare, solista a publicat o imagine din vacanța din vacanța efectuată în Mykonos, iar fanii ei au fost extrem de încântați să observe că lori are pătrățele pe abdomen. Comentariile și aprecierile la adresa ei nu au întârziat să apară.

“Frumoasă și arătoasă la vârsta pe care o are..!!!”, “Arăți super Lory! Ai făcut și pătrățele!”, “O adevărată amazoană!”, i-au scris mai mulți fani.