Informații zi de zi

Mama lui Lucian Viziru are coronavirus și este internată la Matei Balș. Actorul este departe de ea, izolat în Germania

Pe Lucian Viziru, pandemia de coronavirus l-a prins în Germania, acolo unde este mutat de 7 ani, împreună cu familia. Actorul este căsătorit și are un copil, iar viața lui s-a schimbat după ce a renunțat la filmări și s-a mutat într-o țară străină. În timp ce el stă izolat cu familia în Germania, în plin lockdown cauzat de coronavirus, mama lui se chinuie să scape de infecția cu Sars Cov 2.

Mama lui Lucian Viziru are coronavirus și este internată în spital
Lucian Viziru este departe de România, dar și-a lăsat o parte din familie acasă și este cu gândul la cei dragi. Din păcate, mama lui este infectată cu coronavirus și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Augustin a fost cel care a dus-o la spital și se ocupă ca ei să nu-i lipsească nimic. Mama fraților Viziru este internată la Spitalul Matei Balș din Capitală.

Am internat-o pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut şi eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Balş cu salvarea şi totul este bine. Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen, a declarat Augustin Viziru.

Cum trăiește Lucian Viziru în Germania
Lucian Viziru a renunțat la viața de artist și la lumina reflectoarelor și s-a mutat în Germania, împreună cu soția lui Ema. Cei doi au un băiețel pe nume Mihai, de care sunt foarte mândri. În Germania, Lucian profesează ca antrenor de tenis de performanță.

Desigur, din cauza pandemiei de coronavirus, în această perioadă, toate activitățile de acest gen au fost sistate: nu ai voie să ieși din casă fără un motiv întemeiat.

Germania traversează un lockdown, iar măsurile impuse nu sunt deloc ușoare, spune Lucian. Cu excepția magazinelor esențiale, totul este închis, la ora 20.00 se oprește circulația, iar întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei.

În landul nostru, restricțiile sunt destul de dure. Nu este deschis nimic cu excepţia magazinelor esenţiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieşi din casă decât cu un motiv întemeiat. Mers la serviciu, spital, alergat sau şi plimbat câinele etc. La ora 20:00 se da stingerea. Masca este obligatorie în toate spaţiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanţarea socială de 1,5 m (pieţe, parcuri etc), a declarat Lucian Viziru pentru Click!.

Lucian Viziru a făcut o comparație între măsurile luate de autoritățile din Germania și cele luate în România, raportat la rata de incidență, care în Germania este de 1/1000 de locuitori, iar în București a depășit 7/1000.

În această perioadă, fratele lui Augustin Viziru este mai activ decât oricând pe rețelele de socializare. Pe Facebook, el are 41.000 de urmăritori, și mai nou și-a făcut canal de Youtube și cont pe Tik Tok.