Informații zi de zi

Minor căutat de poliţie după ce a plecat de la un centrul de primiri Urgenţe

Poliţiştii din Ploieşti caută un băiat de 15 ani care ar fi părăsit miercuri Centrul de Primiri Urgenţe Cireşarii şi nu a mai revenit, anunţă IJP Prahova.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 15,00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către directorul Centrului de Primiri Urgenţe Cireşarii din municipiul Ploieşti despre faptul că numitul Mărtişcă Marian Sebastian, în vârstă de 15 ani, ar fi părăsit centrul fără acordul personalului. Aceasta ar fi plecat în cursul zilei, în jurul orei 14,00”, informează sursa citată.

Semnalmentele transmise de poliţie sunt: aproximativ 1,70 metri înălţime, atletic, ochi căprui, prezintă o cicatrice proeminentă la încheietura palmei drepte. La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare roşie, pantaloni de culoare neagră şi în picioare purta adidaşi multicolori.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.