Informații zi de zi

„Nici eu, recunosc, nu mă pot ruga întotdeauna pentru toți politicienii, dar mă rog pentru ca Dumnezeu să-i lumineze!” Părintele Constantin Necula vorbește despre afirmațiile făcute de Dan Capatos cu privire la România!

În Sâmbăta Mare, pe lângă adevăratele lecții de umanitate și spiritualitate, Părintele Constantin Necula vorbește și afirmațiile controversate pe care Dan Capatos le-a făcut recent, pe care le numește periculoase. Astăzi, 23 aprilie, de la ora 19:00, în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene” , directorul editorial Gândul Media Network îl are invitat pe unul dintre cei mai apreciați duhovnici din țară.

Acest proiect a avut până acum invitați de colecție, cum ar fi Tudor Gheorghe, Daniel Jinga, Ilie Năstase și Andreea Marin, iar episodul special de sărbătoare nu putea face excepție.

„Afirmația făcută are în ea un pericol extrem de mare!”

Prezentatorul „Xtra Night Show” , Dan Capatos, în contextul izbucnirii războiului dintre Rusia și Ucraina a făcut o serie de afirmații controversate cu privire la posibilitatea în care și-n România s-ar petrece astfel de atacuri sângeroase. Afirmațiile au ajuns și la urechile Părintelui Constantin Necula care le-a comentat în stilul caracteristic.

„Cea mai periculoasă afirmație mi s-a părut a fi făcută de un domn, care a ținut ani de zile „Capatosul” listei de rating. Un om pe care l-am respectat și-l respect în continuare. Afirmația că „Nu lupt pentru România pentru că nu suport politicienii” are în ea un pericol extrem de mare. Și, uite, e Sâmbăta Mare, dar merită să aducem aminte de asta!

Părintele Constantin Necula este invitat în podcastul „Altceva cu Adrian Artene” , difuzat astăzi, 23 aprilie, de la ora 19:00

În 1907, Generalul Averescu conducea trupele care au executat țărani, adică trebuie să recunoaștem că Râmnicul Sărat, Jilava s-au activat în vremea aceea. Peste șapte ani, militarii lui Averescu apărau Oituzul! Trebuie să ne venim în fire, adică … Țara este țara!

Nici eu, recunosc, nu mă pot ruga întotdeauna pentru toți politicienii, dar mă rog pentru ca Dumnezeu să-i lumineze, să-I ajute să fie ai noștri, să-și găsească ritmul”

sursa: cancan.ro