Informații zi de zi

Nicoleta Voica vrea să plece din țară. Cântăreața de muzică populară a ales o regiune din Europa

Nicoleta Voica (65 de ani) are planuri pentru viitorul apropiat. Interpreta de muzică populară a mărturisit că vrea să se stabilească în altă țară, având cetățenie americană.

Aflată într-o vacanță alături de soțul ei, Alin Bagiu, solista a precizat că vrea să plece din țară, dar nu în Statele Unite ale Americii, acolo unde este perioada aceasta. Vedeta a locuit 11 ani în America, unde a fugit în anii ’80.

Cântăreața de muzică populară se distrează acum în California. Cu această ocazie a dezvăluit că are de gând să-și cumpere o casă în străinătate, dar nu prea departe de România pentru că nu vrea să zboare prea mult.

Valencia este regiunea unde Nicoleta Voica și-ar dori să se stabilească alături de cel de-al treilea soț, Alin Bagiu. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, bărbatul fiind mai tânăr cu 16 ani decât renumita solistă.

Nicoleta Voica, planuri legat de plecarea din România. Unde ar vrea să se stabilească artista
Nicoleta Voica a ales Spania pentru simplu fapt că este o zonă destul de caldă și pentru că frigul nu este deloc pe placul interpretei de muzică populară. În plus, regiunea seamănă destul de mult cu California.

„Să știi că nu, eu sunt cetățean American. Nu m-am gândit pentru că nu întinerim și călătoria este de vreo 12-13 ore.

Va veni o vreme când nu ne va mai fi ușor să călătorim, dar ne-am gândit la o parte de Europa care seamănă cu California, mi-a plăcut foarte tare zona Valencia și cu două ore jumătate de avion e mai suportabil.

Ne-am gândit să ne cumpărăm o casă acolo. Mi se pare extraordinar să stai iarna acolo unde este cald. Mie nu îmi place frigul”, a dezvăluit Nicoleta Voica, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Vedeta a decis să revină în țara natală după 11 ani petrecuți peste Ocean, acolo unde a învățat pentru a obține cetățenia americană. În România și-a reluat viața pe care o lăsase în urmă și familia.

Nicoleta Voica, prima vedetă din România care și-a pus silicoane
De asemenea, artista a fost prima femeie din România care a recurs la operația de implant cu silicoane. Intervenția chirurgicală a fost efectuată în America, acolo unde cadrele medicale făceau deja această procedură de circa 30 de ani.

„Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat.

Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema.

Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie”, declara în urmă cu multă vreme Nicoleta Voica, conform libertatea.ro.