Informații zi de zi

O fostă Miss SUA a murit după ce a căzut de pe o clădire cu 60 de etaje din Manhattan. Cine a fost Cheslie Kryst

Fosta Miss SUA Cheslie Kryst a murit, după ce s-a aruncat de pe o clădire cu 60 de etaje din Manhattan în care locuia, a confirmat Departamentul de Poliție din New York.

Cheslie Kryst, care a câștigat titlul de Miss SUA în 2019, fiind reprezentanta statului Carolina de Nord, avea 30 de ani.

„Cu enormă durere, anunțăm moartea iubitei noastre Cheslie. Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe mulți oameni din întreaga lume. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”, spune familia tinerei într-o declarație pentru Insider.

„Cheslie a întruchipat dragostea și i-a servit pe alții, fie prin munca ei ca avocat care lupta pentru justiție socială, ca Miss USA și ca gazdă a emisiunii EXTRA”, mai spune familia.

Kryst a lucrat la emisiunea Extra TV. Într-o declarație, compania care produce emisiunea spune: „Inimile noastre sunt frânte. Cheslie nu a fost doar o parte importantă a spectacolului nostru, ea a fost parte a familiei noastre. Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor ei.”

ATLANTA, GEORGIA – DECEMBER 08: (EDITORIAL USE ONLY) Miss USA Cheslie Kryst competes in the swimsuit competition during the 2019 Miss Universe Pageant at Tyler Perry Studios on December 08, 2019 in Atlanta, Georgia. Paras Griffin,Image: 487059406, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

O sursă a declarat pentru New York Post că tânăra a lăsat un bilet de adio în care a spus că vrea să lase totul în seama mamei ei.

Cu câteva ore înainte de a murit, Kryst a distribuit o ultimă postare pe Instagram cu mesajul: „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”.

Kryst a fost avocat de litigii care a lucrat pro bono. A ajutat la eliberarea unui client care fusese condamnat la închisoare pe viață. De asemenea, a petrecut ani de zile strângând fonduri pentru organizații nonprofit.

În 2019, Kryst a făcut parte dintr-un moment istoric în care Miss Univers, Miss USA, Miss Teen USA și Miss America au fost toate femei de culoare.