Informații zi de zi

Ozana Barabancea, aparitie horror pe Facebook in urma cu cativa ani! Si-a lasat sanii uriasi la vedere si s-a imbracat intr-o rochie super scurta

De cand a slabit, Ozana Barabancea pare sa fi capatat mai multa incredere in propria persoana.

Dovada sta ultima fotografie pe care si-a postat-o pe Facebook, in care si-a lasat sanii uriasi la vedere si a imbracat o rochie super scurta, care nu o avantajeaza deloc. Bineinteles, si-a accesorizat tinuta cu ochelarii verzi de care s-a indragostit.

Cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kg. Vedeta a marturisit transformarea, pas cu pas

Dupa ce a reusit sa slabeasca si sa nu mai puna la loc, vedeta Antena 1 a pasit pe podium, in calitate de model.

Dar te intrebi cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kg? Cu vointa si ambitie, plus putin ajutor din partea specialistilor. Soprana a reusit sa slabeasca abia dupa ce si-a operat stomacul în iunie 2017. Ozana Barabancea a fost supusa unei interventii de micsorare a stomacului.

Kilogramele au inceput sa se topeasca, dar nu doar datorita operatiei. Ozana Barabancea, in varsta de 49 de ani, a inceput sa aiba si o alimentatie mai sanatoasa. Apoi a dat fuga la sala pentru a face exercitii pentru slabit si tonifiat alaturi de un antrenor personal. Si uite cum a ajuns sa defileze pe podium, alaturi de fiica sa.

Cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kg
”Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici.

Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc.

Am stat cu genunchii ridicați timp de două luni de zile, am dormit doar pe spate. Mi-aș dori să mai slăbesc trei kilograme, acum am 69 de kilograme, dar am avut 128 maximum”, a dezvăluit Ozana, in urma cu cateva luni, pentru click.ro.