Informații zi de zi

Pe ce număr e parcată mașina? Această problemă le dă mari bătăi de cap adulților

În urmă cu mai mulți ani, o problemă se viraliza rapid în mediul online, iar unii jurnaliști din Europa, care citau anumite site-uri asiatice, afirmau că răspunsul este găsit mult mai ușor de către copii.

Mai mult decât atât, dacă ar fi să ne luăm după ce s-a scris pe internet, problema le este dată chiar micuților chinezi atunci când merg la școală, la vârsta de doar șase ani. Și trebuie să o rezolve în mai puțin de 20 de secunde!

Inclusiv jurnaliștii de la NBC au prezentat pe post această problemă și puțini telespectatori au găsit răspunsul: dacă rotim imaginea putem vedea că mașina este parcată pe numărul 87.

Citeste si…
Neti Sandu, previziuni pentru finalul anului 2021: ”Saturn, Marele malefic, e supărat pe noi”

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV, ne-a vorbit despre ultimul trimestru al anului 2021, dar și ce ne așteaptă, în mare, anul viitor.

Neti Sandu face o retrospectivă scurtă a intervalului care tocmai a trecut, menționând că ne așteaptă perioade mai dificile: ”Avem combinația Jupiter – Saturn în Vărsător și asta ajută mai mult decât ceea ce va fi de acum încolo. Aceasta este caracteristica anului. Este un an al trezirii conștiinței, e ca un start pe care nu trebuie să-l ratăm și nici să-l furăm. Să ne gândim ce am putea face într-un caz limită, pentru că nu se știe ce s-ar putea întâmpla.

Va urma o perioadă cu Mercur retrograd care va prinde o lună întreagă din toamnă și atunci ar trebui să fim mult mai focusați pe ceea avem de făcut și să nu ratăm”.

Neti Sandu spune că lucrurile sunt amestecate. ”Partea bună e că avem Jupiter și Saturn în Vărsător – România este în zodia Vărsător – și atunci asta ne ajută mai mult decât anul viitor și celălalt.

Dar și de acolo se poate desprinde ceva care să fie bun pentru fiecare dintre noi. Pentru că va fi anul Peștilor. Cei din semnele de Apă vor avea de câștigat din asta, dar România rămâne cu Saturn.

Saturn e Marele malefic, planeta profesor, responsabilă cu ariditatea. E supărat pe noi. Urmează doi ani pentru România cu Saturn în Vărsător. Dar fiecare va avea de câștigat din altă parte, pe furate, așa”