Informații zi de zi

Pepe nu cedează. Ce i-a cerut fostei soții!

Pepe vrea să pună punct „scandalului de despărțire”. Artistul nu cedează în fața fostei soții, dar a avut o propunere pentru a finaliza drama despre care se vorbește în presă și pe internet în ultima vreme.

Pepe vrea să „îngroape securea războiului”. Cântărețul i-a cerut Ralucăi Pastrama custodia fetițelor, pentru a încheia scandalul, să finalizeze despărțirea în pace.

După opt ani de căsnicie, Raluca și Pepe au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, iar, acum, noi detalii picante ies la iveală. În momentul în care a făcut anunțul divorțului dintre el și Raluca Pastramă, Pepe spunea că despărțirea va avea loc în termeni amiabili. Din păcate, însă, după ce bruneta a cerut un ordin de restricție împotriva artistului, lucrurile au luat o turnură urâtă.

Pepe a cerut custodia fetițelor
Cântărețul a declarat că după ce a încercat să o „confrunte” pentru a afla adevărul dacă l-a înșelat așa cum se vehicula în presă, Raluca Pastramă s-ar fi enervat foarte tare și ar fi încercat să-l provoace pe artist să o lovească.

„M-a scuipat, m-a jignit, a dat în mine…dar am reușit să rămân calm”, a declarat Pepe la acel moment.

Artistul i-a spus Ralucăi Pastramă că nu va mai da publicității detalii picante despre ea și noul bărbat din viața sa, însă cu o condiție. Pepe vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu bruneta.

Bruneta nu a fost de acord cu propunerea făcută de Pepe și este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru cele două fetițe ale sale, în ciuda faptului că fostul ei soț ar vrea să se răzbune pe ea.

„Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot ‘dosarul’, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiații lui Pepe pentru playtech.ro.